Sivut

torstai 26. kesäkuuta 2014

Sä tiedät mistä linnut laulaa ja minne pilvet laskeutuu


Lähikentällä treenaamista. Tavoitteeksi kirjasin seuraamisessa kontakin keston pidentämisen, positiivisen asenteen ja kestävyyttä paikkamakuuseen.

Seuraamisessa kontaktin kesto suoralla aivan hyvä, käännöksiin en edes paria askelta pidempään yrittänyt, että ei hajoiteta pakettia uudestaan, kun ollaan vihdoinkin alettu sitä hiljalleen kasaan saamaan.

Kestävyyttä paikkamakuuseen.. Totaallinen epäonnnistumisen tunne. Videokuva kertoi mulle Iisan asenteesta paikkamakuuseen jotain aivan uutta! Koira kyllä perusasennosta laskeutuu makoilemaan hienosti ja jopa pysyy hienosti.. Kunnes itse lähden kävelemään poispäin niin painajainen heittäytyy lonkalle, korjaten tilanteen kuitenki ennen, kun käännän katseen siihen.. En tiedä, olenko joskus palkannu tietämättäni lonkalle laskeutumista, mutta sen tiedän, että tästä tavasta on päästävä eroon, heti tai ainaki ennen, kun siittä paremminkin  ehtii tulla tapa.. Hyviä vinkkejä korjaamiseen otetaan vastaan!

Positiivinen asenne kyllä piti meillä kummallaki koko treenin ajan! Mitä nyt kertaalleen sain Iisalta vihaisen mulkaisun kun heitin sen pallon vahingossa rakennustyömaa alueelle, josta ei päästykkään sitä hakemaan enään pois. Tilanne korjattiin kuitenki Iisan pannalla ja johan pienen paimenen ilme taas kirkastu, ihana hömppä. <3

Blogger ei jostain syystä anna mun ladata videoita tähän, mutta jotta tämä ei nyt ihan kuvittamattomaksi tekstiksi jää, niin satunnainen kuva Iisan kansioista hoitakoon kuvallisen ominaisuuden!

Ps.blogi tulee päivittymään lähemmäksi nykyaikaa heti, kun alle kirjoittanut saa itseään niskasta kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti