Sivut

lauantai 22. marraskuuta 2014

Match Show Rovaniemi

Heippa! Aikaa viime päivityksestä on päässyt taas hurahtamaan, joten päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja vihdoinkin päivitellä kuulumisia! En tiedä syyttäisinkö päivityskatkoksesta allekirjoittaneen hermoja raastavia koulujuttuja vaiko sitä, että me ollaan oltu luvattoman laiskoja treenaamaan mitään sen arvoista, että niistä osais sen kummemmin blogiinkaan kirjoitella.

Tänään kuitenkin päätin, että on korkea aika alkaa pikkuhiljaa alkaa muistelemaan kehä käyttäytymistä ja niinpä käytiin  rovaniemen käyttökoirien järjestämässä mätsärissä. Ensimmäisenä kävin Iisan kanssa senior handler kehässä, jossa neiti ihmeen hyvin osas käyttäytyä, ottaen huomioon, että Iisa on puoli vuotta taukoillu kaiken maailman koiratapahtumista. Energiaahan Ii:llä oli vähän enemmän, kun tarpeeksi, mutta sain sen silti esitettyä sijalle SH 2. asti :) Sennu kehästä kauheaa vauhtia juostiin toisen hallin puolelle isojen aikuisten kehään ja Iisa nostiki siinä välissä kierrokset sitten niin kaakkoon, että päätti kiukutella koko pari kehän ajan edessä olevalle koiralle ja saatiinki sitten sininen nauha. Sinisten kehässä samainen kiukuttelu Ii:n puolesta jatku ja jäätiin ilman sijoitusta. Mätsärit on kyllä niin mahtava tilaisuus treenata tuota Ii:n äkkipikaisen luonteen hillitsemistä ja jälleen allekirjoittanut sai oivan muistutuksen siittä, että treeniä tarvitaankin taas ja paljon!
Ii 2v2vk kuvan c. Lotta Poikela

Lisäksi esitin pentujen kehässä isoveljeni ja hänen hellunsa siperianhuskyn, Lunan. Odotukset ei kieltämättä ollu kovin korkealla, koska Luna lähti mukaan täysin ilman harjoitusta. Luna päätti karistaa luulot sinkoilevasta painajaisesta totaallisen vääriksi ja kehäkäyttäytyminen oli melkoisen lähellä mielikuvaa, että tuo neitihän on syntynyt varmaanki kehään.. Luna sai punaisen nauhan ja sijoittui punaisten saaneissa vielä neljänneksi! Hieno pieni siperialainen <3

Luna 4½kk c. Lotta Poikela

Mitäs meille muuta kuuluu? Oikein hyvää! Allekirjoittaneella koulupäiviä jäljellä 5, sen jälkeen aloitan työharjoittelun rovaniemellä, jonka jälkeen minun pitäiski sitten valmistua. Koulujuttuja siis riittää ja onnellisuus aste hipoo taivaita, kun tiedän, että voidaan tornio jättää menneisyyteen ja päästään muuttamaan rovaniemelle. Pääsenpähän takaisin kotikaupunkiini ja into päästä takaisin rovaniemen koiraporukkojen sekaan on suurensuuri! Lisäksi on kivaa päästä seuraamaan Lunan kasvua isoksi ja hienoksi läheltä, eikä Iisakaan varmasti pahakseen pistä kaveria, joka on aina valmis pieneen paini matsiin! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti